Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новини

Нов интерфейс на ePay.bg оптимизира плащанията през мобилни приложения

ePay.bg ONE TOUCH улеснява търговци, софтуерни производители и крайни потребители

Първата платформа за електронни разплащания у нас - ePay.bg, представи по време на пресконференция най-актуалната си софтуерна разработка - ePay.bg ONE TOUCH. Продуктът представлява публично достъпен интерфейс, позволяващ онлайн транзакции през мобилни приложения само с натискане на един бутон.

ePay.bg ONE TOUCH бе представен от изпълнителния директор на ePay.bg - Георги Маринов. За да споделят впечатленията си от проекта, на събитието присъстваха още Ваня Манова - директор на представителството на MasterCard в България и Атанас Шарков – създател на Таксистарс.

Иновативният ePay.bg ONE TOUCH е лесен и удобен за внедряване от търговци и производители на софтуер. Интерфейсът е достъпна възможност дори за малкия бизнес и позволява бърза интеграция на система за онлайн разплащания в разработвани от фирмите мобилни приложения.

еPay.bg ONE TOUCH осигурява висока степен на сигурност на транзакциите - системата притежава най-високия международен сертификат „Доставчик на платежни услуги - Ниво 1“ от MasterCard. Гаранция за сигурността на плащанията е също прецизният подбор на партньори от страна на ePay.bg, които трябва да отговорят на определени от компанията критерии за съвместна работа.

Ползите са многобройни и за крайния потребител, тъй като процесът на разплащане е максимално опростен. Транзакцията може да се извърши както през ePay.bg за потребителите на системата, така също и с еднократна регистрация на банкова карта. Всяко следващо плащане се извършва само с натискане на един единствен бутон - еPay.bg ONE TOUCH, без да се налага многократно въвеждане на данните от банковата карта или излизане от съответното приложение.

„Интерфейсът е първата и единствена по рода си разработка в България. Създадохме този продукт, за да улесним търговците и софтуерните производители във внедряването на системи за онлайн разплащания през мобилни приложения. Интегрирането на ePay.bg ONE TOUCH в подобни апликации осигурява комфорт за крайния клиент, който не желае да губи време, сблъсквайки се ежедневно с излишни процедури и действия при онлайн пазаруване“, сподели Георги Маринов и допълни: „Винаги сме се стремили към максимална оптимизация на разработваните от нас продукти, разбира се - в допустимите за сигурността на транзакциите рамки“.

Директорът на представителството на MasterCard в България - Ваня Манова, определи ePay.bg ONE TOUCH като значима разработка и сподели: „Изводите от скорошното проучване MasterIndex България 2015 показват, че 66,3% от картодържателите у нас са склонни да правят мобилни плащания и 25,6% от тях заявяват, че използват мобилни устройства, за да плащат. Тези числа доказват, че мобилната търговия има огромен потенциал. От друга страна, разплащателният процес трябва да е бърз, удобен и сигурен. Именно това e еPay.bg ONE TOUCH. MasterCard разпознава новата апликация като много ценна заради удобството на всички участници в платежния процес, високата сигурност на съхранение и процесинг на данни и не на последно място изключителната леснота на интеграция с нея, което я прави универсално решение за всички бизнеси, в т.ч. и прохождащи.“

Атанас Шарков, създател на Таксистарс, от своя страна сподели успешния си опит от въвеждането на новия интерфейс в мрежата за мобилни такси поръчки - Taxistars. „Плащане с банкова карта или чрез системата на ePay.bg през мобилно приложение е следващата стъпка в развитието на електронните плащания. Освен удобството, потребителят вече може да бъде спокоен, че транзакцията ще бъде изпълнено навсякъде, във всеки момент през неговото собствено мобилно устройство. Благодарим на нашите партньори от еPay.bg и MasterCard, че ни подкрепиха за реализацията на подобна иновативна услуга, която ще бъде достъпна на всички картови потребители за първи път в България, и малко след световната им премиера!“

В допълнение към гаранциите за качество и сигурност на ePay.bg ONE TOUCH, от еPay.bg се ангажират също с осигуряване на защита финансовия интерес на крайния потребител, не само с техническата поддръжка на системата.

 
28.10.2015 17.53ч.
автор: Computer Magazine
0Коментари
Категория:

Софтуерни продукти


Таг :

Мобилни телефони, Софтуер, Новини

Сподели в: Share Tweet

Новини от същата категория

Добави коментар