Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новини

Стартира национално тестване на модели смарт телевизори Philips от 2015 г.

30 участници ще получат нов телевизор на марката и ще могат да направят тестове в домашна обстановка

TP Vision – компанията, която разработва и произвежда телевизорите с марка Philips по света, организира мащабна програма за тестване на новите модели телевизори Philips в България, под мотото „Philips TV – Не гледаш. Изживяваш“.

Инициативата ще се проведе в периода октомври – ноември и има за цел да предостави възможност на българските потребители да изпробват функциите и характеристиките на новите модели на марката за 2015 г. като споделят дали те отговарят на ежедневните им нужди от телевизионно преживяване.

Участието в Програмата за тестване не е обвързано с покупка. В нея може да се включи всяко физическо лице на възраст над 18 години с местонахождение в България. Всеки, който желае да участва, трябва да се регистрира на www.testphilips.tv и да сподели защо трябва да бъде избран да получи за тест нов модел телевизор Philips. Кандидатстващите, които искат да се отличат, могат да качат и своя видео визитка.

На 3 ноември 2015 г. ще бъдат обявени кандидатите, определени да участват в Програмата. Жури ще избере 30 участници измежду всички коректно кандидатствали на www.testphilips.tv.

Избраните участници ще имат възможност да получат и тестват функциите и характеристиките на конкретни модели от новата гама телевизори Philips за 2015 г. и да споделят мнението си чрез видео ревю. Видео материалите ще бъдат поместени на специалната уеб платформа, където ще бъдат разположени и ревюта на технологични експерти.

Моделите смарт телевизори Philips, които са обект на националната програма, са от сериите 7000 и 6500, с двустранен или тристранен Ambilight, двуядрен или четириядрен разширяем процесор, Full HD или 4K Ultra HD качество, което осигурява плавни движещи се картини. Благодарение на операционната система Android те гарантират по-бързо, по-богато и по-лично телевизионно изживяване. Всеки един от моделите е ориентиран към зрителя и неговите нужди, създавайки преживяване от ново поколение.

Допълнителна информация за националната програма за тестване на смарт телевизори Philips може да бъде намерена на: www.testphilips.tv

Детайли и продуктови характеристики за моделите, участващи в Програмата може да откриете на:

Серия Philips 7000

Серия Philips 6500

 
16.10.2015 16.15ч.
автор: Computer Magazine
0Коментари
Категория:

Цифров дом


Таг :

Цифров дом, Проектори, монитори и телевизори, Новини

Сподели в: Share Tweet

Новини от същата категория

Добави коментар