Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новини

Управлявайте безжично вашите звукови уредби с TP-LINK Bluetooth Receiver

Моделът НА100 ще свърже музикалната колекция на всеки член от семейството към тонколоните в хола

Водещият производител на мрежово оборудване допълва своята линия от аксесоари с предложение за полезен ъпгрейд на аудиосистемата във вашия дом. TP-LINK HA100 е устройство, което се свързва посредством Bluetooth или NFC към вашите телефони или таблети, за да можете, без да ставате от дивана или креслото, да стриймвате любимата си музика към качествената звукова уредба в хола или спалнята.

НА100 е с минималистичен, много елегантен дизайн, който удачно крие неговата полезна функционалност. Устройството представлява близка до кръга елипса с размери 66х60 мм с два извода отзад - за захранване по микро USB интерфейс и 3,5 мм аудио жак за свързване към тонколоните. Той приема команди от до 20 м разстояние (с пряка видимост).

Сдвояването на НА100 със смартфон с Bluetooth връзка е въпрос на секунди. Устройството помни информацията за връзка с до 8 (осем!) умни телефона/таблета, така че може да се командва практически от всеки член на семейството или чест гост в дома без повторни настройки, което особено повишава степента на неговата полезност и удобство.

Освен това, НА100 разполага с NFC комуникация, така че връзката (сдвояването) с телефона може да стане само с леко докосване, стига вашата „умна джаджа“ да разполага с NFC функционалност.

„Bluetooth рисиверът на TP-LINK е отскоро при нас. Устройството е с много достъпна цена и действително осъвременява начина на ползване на звуковите уредби, затова го предлагаме и като полезно допълнение към аудиосистемите на Microlab, които нямат Bluetooth свързаност“, коментира Ася Георгиева, продуктов мениджър във Виртуална зона, официален дистрибутор на TP-LINK.

Допълнителна информация за TP-LINK HA100:
• www.tp-link.com
• virtualnazona.com/bg

 
07.03.2016 14.46ч.
автор: Computer Magazine
0Коментари
Категория:

Цифров дом


Таг :

Цифров дом, Други, Потребителска електроника, Новини

Сподели в: Share Tweet

Новини от същата категория

Добави коментар