Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новини

Lightning картов четец

Това е първото устройство от своя клас с двупосочен трансфер на данни плюс слотове за SD и micro SD карти памет

ADATA обяви картов четец с интерфейс Lightning за Apple iOS устройства, вкл. iPhone, iPad и iPod. Новият аксесоар е напълно MFi-сертифициран и се свързва към джаджите на Apple с помощта на Lightning конектор, като осигурява на потребителите лесна възможност за пренос на данни и разширение на паметта със SD и micro SD флаш карти. Това е първото периферно устройство в своя сегмент с двупосочен трансфер на информация, т.е. четене и запис, и първото комбиниращо SD и micro SD слот в един четец. Lightning Card Reader на ADATA използва здрави материали и гъвкав кабел за дългосрочно и надеждно ползване, и идва в комплект с безплатно приложение за управление на данните.

Четене и запис на данни за разширение на сторидж пространството

Докато съществуващите Lightning картови четци поддържат еднопосочна работа с информацията –за импортиране на данни от карти памет в устройствата на Apple, новият четец на ADATA позволява както импорт, така и експорт на съдържание от и към четеца, съответно към/от iPhone, iPad и iPod. ADATA Lightning Card Reader има SD и micro SD слотове, така че предлага универсална съвместимост с най-популярните флаш медии в света. Други подобни продукти разполагат или с SD, или с micro SD слот, но никога и с двата. Така четецът на ADATA позволява лесно разширение на сторидж-пространството на iOS устройствата, при това на много достъпна цена, тъй като потребителите могат да използват съществуващи карти-памет вместо специални разширителни модули памет или допълнителен хардуер.

Здрав и издръжлив дизайн

Lightning картовият четец е изработен от устойчиви на издраскване материали, а повърхността му е матирана за избягване на досадни отпечатъци от пръсти. Конекторният кабел е плосък и гъвкав за избягване на пречупванията и удължаване на живота на този аксесоар.

Безплатно приложение за работа с файлове

ADATA е разработила специално за този четец удобно за потребителите приложение, което е включено като безплатна екстра в пакета. С интуитивен и опростен интерфейс, то позволява безпроблемна работа с файлове и възпроизвеждане на мултимедия дори когато Apple устройството не е свързано към интернет. Освен функциониране в онлайн и офлайн режими, приложението включва и мултимедиен плейър, така че iOS устройствата могат по всяко време да възпроизвеждат музика и видео, например и когато даден потребител не е влязъл в своя iTunes акаунт.

Сподели в: Share Tweet

Новини от същата категория

Добави коментар