Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Adobe Creative Suite 6 вече е в продажба

Цените, които се предпагат от партньорите на българския пазар, са по-атрактивни от тези в Adobe Store

От днес, 7 май, Adobe Creative Suite 6 официално е в продажба. Потребителите на Adobe могат да се възползват от специалните ценови предложения (цените са без ДДС).

 

CS6 Adobe Design Standard

CS6 Adobe Design Standard: 1246 евро

 

CS6 Design and Web Premium

CS6 Design and Web Premium: 1822 евро

 

CS6 Master Collection

CS6 Master Collection: 2686 евро

 

CS6 Production Premium

CS6 Production Premium: 1822 евро

 

Creative Cloud Membership

CS6 Master Collection – CCM (Creative Cloud Membership): 770 евро

Новата версия на Adobe – Creative Suite 6, е достъпна на 23 езика и се предлага под формата на лицензи, достъпни са и инсталационни медии, както и възможността да бъде изтеглена в електронен вид. Creative Cloud ще бъде наличен на пазара по-късно тази година.
Най-ниската версия, от която може да се ъпгрейдва към CS 6, е CS 3.
Академичните цени на софтуера на Adobe са с около 60% по-ниски от стандартните цени.
Цените, които се предпагат от партньорите на българския пазар, са по-атрактивни от тези в Adobe Store.
За повече информация могат да бъдат потърсени партньорите на българския пазар: http://www.bmg.bg/Vendor/Adobe/AdobeBuyIn/AdobeDealers.aspx?vendorId=73

Adobe Creative Suite 6
е разработен, за да даде възможност и свобода на потребителите да създават и реализират своите идеи по най-креативния начин, както и да обедини печатното и онлайн съдържание.

Четири са основните направления, в които Adobe развива своите продукти: дизайн; уеб; видео и аудио обработка и фотография, като в новата версия на Creative Suite 6 четирите основни пакета са с изцяло обновено съдържание. Характерно за всички тях е значително подобрената ефективност на Photoshop и Illustrator.

  • Adobe Creative Suite 6 Master Collection е предназначен за универсално професионално ползване. Предлага пълен спектър от професионални средства за дизайн, уеб и видео, а мощната 64-битова поддръжка и графичното хардуерно ускорение драстично подобряват ефективността на продуктите. Новата версия осигурява пълна поддръжка на най-новите уеб стандарти и дава възможност за публикуване във всякакви мобилни устройства.
  • Adobe Creative Suite 6 Design Standard е предназначен за печатни и дигитални издания. Улеснен е процесът за създаване на съдържание в Illustrator, значително е подобрено управлението на съдържанието в InDesign и редактирането на видео. За създаването на съдържание за iPad не е необходимо да се учи друг софтуер.
  • Adobe Creative Suite 6 Production Premium е предназначен за дизайнери, работещи в областта на видео и аудио продукцията. Благодарение на своя осъвременен интерфейс основният продукт за пакета – Premiere Pro, осигурява бърз и ефективен работен процес. Включени са и новите самостоятелни продукти Prelude и SpeedGrade за повишаване на ефективността на работа.
  • Adobe Creative Suite 6 Design & Web Premium е нов пакет, предназначен за професионалисти, работещи във всички сфери на дизайна: печат, уеб и мобилни устройства. Характеризира се с улеснен процес за създаване на съдържание в Illustrator, подобрено управление на съдържанието в InDesign, редактиране на видео, създаване на триизмерна графика и съдържание за iPad, без да се налага научаване на друг софтуер и използване на последните средства за създаване на адаптивен уеб дизайн в Dreamweaver.

Що се отнася до индивидуалните продукти, обновени са Photoshop, Illistrator, InDesign, Dreamweaver, Audition, Premiere Pro, After Effects, Fireworks, Flash Pro, Encore и Bridge, а Prelude и SpeedGrade са изцяло нови.

  • Adobe Photoshop Extended – едно от най-важните подобрения в продукта е внедряването на новият графичен енджин (Mercury Graphics Engine), който осезаемо спомага за бързината на работа. Добавени са много интелигентни средства за редактиране на изображения, 3D контроли, спомагащи за ефективното управление на продукта, както и множество други средства и функции, улесняващи работата. Изцяло обновен е интерфейсът.
  • Adobe Illustrator CS6 – и тук едно от най-важните подобрения в продукта е внедряването на Mercury Graphics Engine, който осезаемо спомага за бързината на работа. Добавени са нови функции за създаване на съдържание в Illustrator, новата функция Image Trace дава възможност за бързо и лесно създаване на редактируема векторна графика, осигурена е 64-битова поддръжка за операционните системи Mac и Windows. Изцяло нов е интерфейсът, който предлага възможности за настройка.
  • Adobe InDesign CS6 – добавени са множество функции и възможности за автоматично адаптиране на съдържанието при страниране. Има възможност за използване на различно визуално оформление, материалите, за което се съхраняват в един и същи файл, както и за свързване на съдържание между различни документи в InDesign;. Една от най-важните функции е възможността да бъдат създавани PDF формуляри с InDesign.

Creative Cloud
е новата облачна услуга на Adobe, която включва три основни направления:

  • Услуги – с тях клиентите биха могли да използват дисково пространство в облака, да синхронизират всякакви устройства, да ползват софтуер за създаване и управление на онлайн бизнес и за създаване на дигитално съдържание, както и множество допълнителни услуги.
  • Продукти – освен стандартните продукти за дизайн за десктоп работни станции, потребителите разполагат и с продукти за дизайн върху мобилни устройства.
  • Общност – форуми, обучения и поддръжка от Adobe.
 
07.05.2012.
Автор: Computer Magazine
0 Коментари
Таг :

Приложни програми, Софтуер

Сподели в: Share Tweet

Още статии от същата категория

Добави коментар