Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Запознайте се с най-мощната Z87 дънна платка на Земята: ASRock Z87 Extreme11/ac

Сред купчините дънни платки с Z87 чипсет, които от известно време са на пазара, има само една, отличаваща се от множеството със своята изработка и съвършенство. Дългото чакане приключи, кралят на дънните платки от Intel 8 Серия е тук. Приветствайте ASRock Z87 Extreme11/ac, Z87 дънната платка от най-висок клас на планетата!

Луди спецификации: 22 SATA3 (16 SAS-3 12 Gb/s) / 4х мулти-GPU / Thunderbolt™ 2
Опитът да се опише формално флагманската дънна платка на ASRock Z87 Extreme11/ac би бил омаловажаване. Това дъно разполага с внушителните 22 SATA3 порта, от които 6 SATA3 порта от чипсета Intel® Z87, и още 16 SAS-3 12.0 Gb/s порта от добавения LSI™ SAS 3008 контролер плюс 3X24R експандер, с който може да се достигне неземната скорост на трансфер от 6.1 GB/s!

Маниаците на тема графична мощност също ще бъдат зарадвани от факта, че на ASRock Z87 Extreme11/ac по никакъв начин не липсват възможности за поставяне на видеокарти. Платката е оборудвана с PLX PEX 8747 чип и може да поддържа четворни CrossFireX и SLI конфигурации с нейните стабилни PCIe 3.0 слотове в режим x8/x8/x8/x8 за смайващи визуални изживявания.

Както всички компоненти на платката, технологията Intel Thunderbolt™ също получава фейслифт! Този път ASRock Z87 Extreme 11/ac е въоръжена с Thunderbolt™ 2 за до 20 Gbps скорост на трансфер на данните. Освен в „Daisy Chain“ конфигурация, което позволява свързването на 12 Thunderbolt устройства, потребителите могат също да свържат своята графична карта към изключителния за ASRock DP-In порт на дънната платка, използвайки мини-DP към DP кабел, и да свържат Thunderbolt™ устройства и монитори с Thunderbolt™ кабел за екстремна производителност на графичната карта чрез Thunderbolt™ технологията.

A-стил, за да преобразите вашия стил на живот
Колкото и да изглеждат луксозни и вълнуващи хардуерните спецификации, в края на краищата от значение са само практичните функции, които осигуряват задоволителна работа с компютъра. Без съмнение, ASRock Z87 Extreme11/ac е изградено с характеристики от A-стил, включващи Home Cloud (Домашен облак) за отдалечено събуждане и отдалечен работен плот отвсякъде и по всяко време, както и върховото интегрирано аудио решение Purity Sound™ със 115dB съотношение сигнал-шум. Разбира се, тук са и най-бързите в света безжични комуникации - 2T2R Dual Band 802.11ac WiFi + Bluetooth v4.0 модул, осигуряващ 867 Mbps фантастично бърза интернет връзка. Дъното идва и с изключителния Wi-SD Box за инсталиране на 4 USB 3.0 устройства и SD 3.0 картов четец. Други характеристики като 12-фазно захранване, Dual-Stack MOSFET елементи, Digi Power, произведени в Япония златни кондензатори, всичко това прави Z87 Extreme 11/ac вълнуващ избор за ентусиастите.

Допълнителна информация за продукта:
www.asrock.com/MB/overview.asp?Model=Z87%20Extreme11/ac

Информация за ASRock: www.asrock.com

 
06.12.2013.
Автор: Computer Magazine
0 Коментари
Таг :

Дънни платки, Хардуер, Новини

Сподели в: Share Tweet

Добави коментар